“Ufuk Avrupa Proje Eğitimi”

Sürdürülebilir kalkınma hedefleri kapsamında proje geliştirme vizyonu çerçevesinde, AB tarafından sağlanan fon ve hibe mekanizmalarına erişim ile ilgili üniversitemiz bu güne kadar birçok başarılı girişimde bulunmuştur. Üniversitemiz bilimsel ve teknolojik araştırma yetkinliğini ve proje başvuru sayısını artırma amacıyla projelerde faal olarak daha çok yer almayı hedeflemektedir.

Bu hedef doğrultusunda, İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) tarafından 15-16 Şubat 2024 tarihlerinde akademisyenlere yönelik “Ufuk Avrupa Proje Eğitimi” gerçekleştirildi. Eğitim kapsamında; aktif ve gelecek çağrılar, stratejik planlar, proje bazlı iş birlikleri, proje oluşturma süreçleri ve yazım dili konusunda bilgi verildi. Teknoloji Transfer Ofisi Müdür Yardımcımız Alparslan Güzey tarafından verilen eğitimin sonunda, Rektörümüz Prof. Dr. Fadime Üney Yüksektepe ile Rektör Yardımcımız &  TTO Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Gülce Öğrüç Ildız tarafından katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

“Ufuk Avrupa Proje Eğitimi”

Son Güncelleme Tarihi: Per, 02/22/2024 - 14:59