İKÜ TTO ile Gülsa Tıbbi Cihazlar ve Malzeme Sanayi Ticaret A.Ş. Arasında İş Birliği Görüşmesi

İKÜ Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Teknoloji Transfer ve Üniversite-Sanayi İş Birliği Uzmanı Yasin Şahin, bünyesindeki ar-ge merkezinde dışa bağımlılığı azaltmak ve küresel bir marka oluşturmak üzere çalışmaları ile Türkiye'nin ağız-diş sağlığı cihaz ve malzeme sektör lideri Gülsa Tıbbi Cihazlar ve Malzeme Sanayi Ticaret A.Ş.'nin İzmir ofisini ziyaret etti. 31 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilen görüşmede Studental Proje Yöneticisi Mert Oğuz ve Perakende Satış ve Pazarlama Yöneticisi Ecem Şengel ile bir araya gelen Şahin; ulusal-uluslararası projeler, teknik danışmanlık, öğrenci tabanlı uygulamalar gibi çeşitli alanlar ile sektörde ihtiyaç duyulan malzemelerin üretimi için ar-ge ve teknoloji odaklı potansiyel konulardaki iş birliklerini değerlendirdi.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 09/12/2022 - 09:59