İKÜ TTO ile Gece Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi Arasında Anlaşma İmzalandı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ile Gece Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi arasında Sanayi Arge Danışmanlık Hizmet Sözleşmesi imzalandı. 1 Aralık Perşembe günü Ataköy yerleşkemizde gerçekleştirilen imza törenine; Rektörümüz, Teknoloji Transfer Ofisi Müdürümüz Doç. Dr. Süleyman Hikmet Çağlar, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Duygun Fatih Demirel, Üniversite-Sanayi İş Birliği Uzmanı Yasin Şahin ile Gece Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi temsilcileri katıldı. Anlaşma ile "TÜBİTAK 1707 Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri için KOBİ Destekleme Programı" kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Duygun Fatih Demirel tarafından Yurtiçi Kargo ve Gece Yazılım'a danışmanlık hizmeti verilecek.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 10/02/2023 - 12:42