İKÜ TTO ile Bağcılar Belediyesi İş Birliğinde “Proje Döngüsü Yönetimi" (PCM) Eğitimi Verildi 

"Toplumsal Katkı Politikası" vizyonu çerçevesinde, İstanbul Kültür Üniversitesi tüm birimleri ile toplumsal sorumluluk bilinci doğrultusunda üniversitenin bilimsel ve teknolojik araştırma yetkinliğini ve toplumsal katkısını artırmayı hedeflemektedir. Üniversitemizin toplumsal katkı politikasının dayandığı temel değerleri gerçekleştirmek adına takip edilen ana hedeflerden ilki; kuruluşların kurumsal gelişimini desteklemek için STK’lar ile ortak çalışmalar yürütmektir.

Bu hedef doğrultusunda İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) ile Bağcılar Belediyesi iş birliğinde, 3-5 Ocak 2024 tarihleri arasında ilçede faaliyet gösteren STK’lara yönelik “Proje Döngüsü Yönetimi” (PCM) eğitimi verildi. STK’ların ulusal ve uluslararası fonlara erişim konusunda kurumsal kapasite artırımını hedefleyen PCM eğitiminde; proje fikrinin belirlenmesi, projenin tasarımı ve planlaması, fon veren kurumların değerlendirme süreçleri, projenin uygulanması ve projenin izleme ve değerlendirme aşamaları ele alındı. Eğitimin son bölümünde ise aktif çağrılar ve desteklere yönelik bilgi verildi. 

TTO Müdürümüz Cüneyt Genç’in verdiği eğitim sonunda, Rektör Yardımcımız ve TTO A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Gülce Öğrüç Ildız ile Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir tarafından katılımcılara sertifikaları takdim edildi.
 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 02/05/2024 - 10:56