"Devium Summit: Bir Web3 Projesinin Yolculuğu"

Devium Summit, İKÜ Teknoloji Transfer Ofisi’nin iş birliği ile 25 Mart 2023 tarihinde İstanbul Kültür Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

Devium’un öncülüğünde, bir Web3 projesinin fikir aşamasından borsada listelenme aşamasına kadar hangi adımları atması gerektiğini sektörün uzmanlarıyla Devium Summit etkinliğinde konuşulacak.

Tüm gün sürecek etkinliğin ilk 6 oturumunda, sektörün öncüleri gerçek deneyimlerini paylaşarak girişimcilerin tüm sorularına cevap bulmasını sağlayacak. Bu oturumlarda “yol haritası belirleme”, “proje geliştirme”, “Web3 pazarlama”, “yasal gereklilikler”, “yatırım süreçleri” ve “borsalarda listelenme” gibi başlıklar öne çıkıyor.

Web2 dünyasının Türkiye’de tanınmış markaları da etkinliğe katılım sağlayarak dönüşümü nasıl planladıklarını “Web2’den Web3’e Bakış” başlıklı oturumda anlatacaklar.

Etkinliğin son oturumunda üniversitelerin blockchain kulüplerine söz verilecek. Geleceğin yıldızlar planlarını anlatırken, sektör oyuncularının kulüplere nasıl destek olabileceği tartışılacak.

Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Ayrıntılı Bilgi: https://summit.devium.network/
Bilet: https://www.eventbrite.com/e/devium-summit-the-journey-of-a-web3-project-tickets-576931466547
 


Son Güncelleme Tarihi: Sa, 03/21/2023 - 09:53