BoosTalent Girişimci Kampı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Teknoloji Transfer Ofisi'nin proje ortağı olduğu EIT HEI BoosTalent projesi kapsamında, 23-25 Nisan tarihleri arasında hibrit olarak "BoosTalent Girişimci Kampı" düzenlendi. Öğrencilere ve genç bilim insanlarına startup dünyasını açan BoosTalent Girişimci Kampı'na aynı anda Varna, Tromso, İstanbul, Burgenland ve Kiev şehirleri katıldı. İstanbul, İKÜ Teknoloji Transfer Ofisi tarafından temsil edildi.

3 gün süren interaktif atölye çalışmalarında katılımcılar; Edinburgh Üniversitesi'nin sürdürülebilir iş çerçevesi olan Dünya Merkezli İş Tasarımı Çerçevesi'ni kullanarak iletişimlerini, müşterilerini ve iş planlarını incelediler ve dünya merkezli iş planları geliştirdiler.

Etkinlikte Türkiye 4 takım tarafından temsil edildi:

Phoneq: Akıllı telefonlar için çok amaçlı bir donanım kiti geliştirilmesi.
Homesick: Ev sahiplerinin ev dekorasyon seçeneklerini görselleştirme ve karar vermenin yanı sıra yenileme projeleri için güvenilir yükleniciler bulma konusunda karşılaştıkları zorluklara odaklanan bir iç tasarım uygulaması.
Guaranton: Garanti belgelerini dijitalleştiren ve şirketlere bulut tabanlı çözümler sunan bir web uygulaması.
Afet Tankı: Acil durumlarda kullanılmak üzere afet tankı.

"BoosTalent Girişimci Kampı"

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 05/06/2024 - 14:03