TÜBİTAK BİÇABA - Birlikte Çalışıp Birlikte Başaracağız Programı Çağrıya Açılıyor

Şub
Şubat 24, 12:40 ös

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin etkilediği Adana, Adıyaman, Elazığ, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinde, afetten doğrudan etkilenen lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile doktora sonrası araştırmacıların TÜBİTAK Merkez ve Enstitülerinde yürütülen veya TÜBİTAK tarafından desteklenen araştırma projelerinde yer almalarını sağlamak amacıyla "BİÇABA-Birlikte Çalışıp Birlikte Başaracağız Programı" çağrıya açılıyor.

BİÇABA çağrı duyurusu kapsamında; depremin doğrudan etkilediği 11 ilde yer alan üniversitelerde öğrenimine devam eden lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile bu illerde ikamet eden doktora sonrası araştırmacılar ve bu iller dışındaki üniversitelerde öğrenimlerine devam eden ancak depremden doğrudan etkilenen lisans, yüksek lisans, doktora öğrencisi ile doktora sonrası araştırmacılara destek verilecek.

Başvuru Tarihi: 10 Mart 2023
Detaylı bilgi için tıklayınız...

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 02/24/2023 - 15:43