“Sektör Kampüste: Tecrübe Paylaşım Semineri”

İKÜ Teknoloji Transfer Ofisi koordinasyonu, Sanat Tasarım Fakültesi ev sahipliği ve Digital Panorama (https://digitalpanorama.com.tr/) desteğiyle, 26 Aralık Salı günü “Sektör Kampüste: Tecrübe Paylaşım Semineri” düzenlendi. Bakırköy yerleşkesi Ataköy binasındaki Önder Öztunalı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe; Digital Panorama’dan Kaan Azov (Head of Still Image), Zehra Güvenç (Art Director) ve Teberdar Gürbey (Lead 3D Modeling Production) konuşmacı olarak katıldılar.

Çizgi Film ve Animasyon Bölümü, İletişim ve Tasarımı Bölümü ile İletişim Sanatları Bölümü öğrencilerimizle bir araya gelen konuklarımız; firma ve faaliyetleri hakkında bilgi vererek, tamamlanmış çalışmaları üzerinden iş geliştirme ve süreç yönetimi hakkında paylaşımda bulundular. 

Öğrencilerimizin sektörün ihtiyaç duyduğu çalışma alanları, sahip olunması gereken yetkinlikler, staj imkânları ve işe alım süreçlerine ilişkin soruları, konuşmacılar tarafından cevaplandı.
İş birliği kapsamında gerçekleştirilecek teknik gezi, öğrencilerin portfolyo değerlendirme atölyeleri ve yarışmalar için takvimin belirlenmesi amacıyla İKÜ TTO ekibi, bölüm başkanlarımız ve Digital Panorama yetkililerinin katılımı ile etkinlik sonrası bir toplantı gerçekleştirildi.
 


Son Güncelleme Tarihi: Sa, 01/02/2024 - 10:17